Mycí kostka a ekologické mytí nádobí i praní prádla

Hledáte přírodní, ekologickou a designovou alternativu pro standardní láhev mycího přípravku na nádobí? Tak už nehledejte, protože naše Mycí kostka splní vše, po čem toužíte.

CO TO VLASTNĚ JE?

Mycí kostka od FEELO naturals je přírodní tuhé mýdlo určené na mytí nábodí, praní prádla i pro úklid celé domácnosti. Účinně myje špinavé nádobí, šetrně čistí povrchy jako je keramika, dřevo, sklo a nerez a pere prádlo. Při práci s naší Mycí kostkou vás bude provázet svěží citrónová vůně. Její základ tvoří kvalitní kokosový olej a český hovězí lůj - obojí v bio kvalitě. Hovězí lůj zajišťuje vysokou tvrdost Mycí kostky, která díky tomu opravdu dlouho vydrží. Navíc, suroviny spolu zajišťují její výjimečně účinné čisticí a odmašťovací schopnosti.

EKOLOGICKÁ ALTERNATIVA PRO TEKUTÉ ČISTIČE

Tím, že zvolíte Mycí kostku místo tekutých přípravků pomáháte udržovat naši planetu čistou a bez plastů. Kostka je balena pouze do papíru. Šetříme životní prostředí i vaši peněženku až do okamžiku, kdy produkt dorazí přímo k vám domů.

JAK SE MYCÍ KOSTKA POUŽÍVÁ?

Složení a všestranné využití tohoto produktu představuje skutečnou alternativu pro všechny, kdo si přejí žít jednodušeji. Používáním naší kostky objevíte, co znamená pravá jednoduchost při mytí nádobí, úklidu a praní.

Využijete ji pro:

  • Mytí špinavého nádobí
  • Čištění různých povrchů, jako jsou nerez, keramika, dřevo a sklo
  • Praní prádla a předpírání skvrn
  • Úklid koupelny

66

JAK S MYCÍ KOSTKOU MÝT NÁDOBÍ

Namočte houbičku, hadřík nebo lufu do vody a lehce ji vyždímejte. Krouživým pohybem se pohybujte po kostce, dokud se nevytvoří potřebné množství pěny. Pokud používáte kartáč na nádobí, namočte ho a lehce vytřepte přebytečnou vodu. Vytvořte pěnu podobně jako s houbičkou.

Pěna z Mycí kostky je bohatá a jemná. Použijte ji k mytí nádobí stejně, jako jste zvyklí s gelem na nádobí. Nádobí následně důkladně opláchněte.

Pokud je nádobí silně znečištěné tukem, odstraňte nejprve vrstvu tuku papírovým ubrouskem a zahoďte jej do bioodpadu nebo kompostu, kde se tuk snadno rozloží. Pokud nemáte přístup k třídění bioodpadu, tuk můžete stáhnout gumovou stěrkou, sbírat do nádoby na použité tuky a odevzdat na sběrném místě nebo do sběrného dvora.

JAK S MYCÍ KOSTKOU UKLIDIT CELÝ DŮM

Namočte hadřík do vody a lehce jej vyždímejte. Jemně ho namýdlete o Mycí kostku, dokud nevznikne potřebné množství pěny. Mycí kostku můžete také nastrouhat do kbelíku s teplou vodou, nechat jej rozpustit a použít vzniklý roztok k omývání povrchů. Nebo hoblinky z kostky můžete přímo nasypat na vlhký hadřík a povrchy omýt.

JAK S MYCÍ KOSTKOU VYPRAT PRÁDLO - RUČNÍ PRANÍ

Po namočení prádla přejeďte Mycí kostkou po skvrně. Vzniklou pěnu jemně vmasírujte do ošetřované tkaniny a opláchněte teplou vodou. Pro odolnější skvrny můžete přímo použít navlhčenou kostku

JAK S MYCÍ KOSTKOU VYPRAT PRÁDLO - PRANÍ V PRAČCE

Pro praní prádla v pračce potřebujete ještě uhličitan sodný, neboli prací sodu. Smíchejte 150 gramů nastrouhané Mycí kostky a 1 kilogram uhličitanu sodného a vytvořte si vlastní prací prášek. Přímo do bubnu pračky pak přidejte 2 až 3 polévkové lžíce tohoto prášku. Perte prádlo na 40 stupňů C

Mycí kostku kupte u nás na e-shopu a vyberte si k ní i designovou mýdlenku z dílny Bílé Blaho.

100% česká přírodní kosmetika FEELO naturals - i vaše domácnost se chce cítit milovaně.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz