Šlehaný kokos

Kód: TM/SK/100 Zvolte variantu
130 Kč
Skladem
Velikost

Šlehaný kokosový olej je nejuniverzálnější kosmetický olej se všestranným použitím.  

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šlehaný kokosový olej je nejuniverzálnější kosmetický olej se všestranným použitím.  Šlehaný kokosový olej je oproti nešlehanému oleji lehčí a lépe se vstřebává do pokožky.  Proniká rychleji do všech vrstev kůže a nezanechává na pokožce dlouhodobý pocit mastnoty.  

Používá se pro zlváčnění a vyživení pokožky, odstranění make-upu, zjemnění kůžičky kolem nehtů a další.  

Teplota tání kokosového oleje je 24°C.  

Použití:
Přiměřené množství oleje naneste na rozehřátou pokožku po koupeli a vmasírujte.  

Složení:
kokosový olej

Ingredients:
Cocos nucifera oil

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: